Futbol

Enric Franquesa (Mirandés): "El risc zero no existeix"

El futbolista català afirma a "El Club de la Mitjanit" que té moltes ganes de tornar a jugar, però amb les màximes garanties de seguretat

Redacció Esport3Actualitzat

Fa dos dies que s'entrena amb el seu club, el Mirandés, i confessa que té ganes de tornar a trepitjar un terreny de joc. Enric Franquesa (Sant Cugat del Vallès, 1997), és un dels primers jugadors del futbol professional que expressen en públic les seves sensacions de tornar a la feina. Ho ha fet aquest dimarts en una entrevista al programa "El Club de la Mitjanit", en la qual reconeix que els jugadors tenen tota la informació per entrenar-se i jugar amb les màximes garanties, però que sempre hi ha un marge de risc.

"Confiem en totes les mesures de protecció que s'han establert, però sabem que no hi ha un risc zero".

Franquesa creu que els futbolistes tenen prou temps per recuperar la bona forma abans de reprendre la lliga, però també el preocupa la càrrega de partits que hauran de suportar en un mes.

Enric Franquesa es va formar al futbol base del Barça, i va arribar a jugar en el filial blaugrana. Després de dues cessions, al Sabadell i al Gavà, va marxar al Vila-real. Aquesta temporada juga cedit al Mirandés, equip de Segona Divisió A.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut