Mourinho
Segons Cesc, el millor tècnic és José Mourinho, The Special One
Futbol

En l'onze ideal de Jose Mourinho només hi ha 2 jugadors del Reial Madrid

Santi PadróActualitzat

L'entrenador portuguès ha acceptat el repte del diari "Manchester Evening News" per triar el seu onze titular preferit a partir dels jugadors dels equips que ha dirigit.

Del seu pas pel Porto, l'Inter de Milà, el Reial Madrid, el Chelsea, el Manchester United i el Tottenham, a Mou li surt un equip amb una àmplia base de vuit jugadors del Chelsea:

Peter Cech, John Terry, Ricardo Carvalho, William Gallas, Claude Makelele, Frank Lampard, Eden Hazard i Didier Drogba.

Només n'hi ha un de l'Inter, Javier Zanetti i dos del Reial Madrid: Mesut Özil i Cristiano Ronaldo.

No hi ha cap jugador del Manchester United, equip del qual Mourinho va acabar sortint de males maneres; ni del seu acual club, el Tottenham; ni del Porto, l'equip amb què va guanyar la primera Champions el 2004. Però, sobretot, el que més crida l'atenció del seu onze és que no hi apareguin jugadors com Sergio Ramos, Xabi Alonso, Iker Casillas, Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba o Samuel Eto'o.

Són els escollits per Jose Mourinho, un entrenador que sempre vol ser the special one.

Petr Cech (Chelsea); Javier Zanetti (Inter), John Terry (Chelsea), Ricardo Carvalho (Chelsea), William Gallas (Chelsea); Claude Makelele (Chelsea), Frank Lampard (Chelsea), Mesut Ozil (Reial Madrid), Eden Hazard (Chelsea); Didier Drogba (Chelsea) y Cristiano Ronaldo (Reial Madrid). 

 

Anar al contingut