Ricky Rubio ha conduït els Suns al seus segon triomf a la bombolla d'Orlando (EFE)
Bàsquet

Els Phoenix Suns superen els Dallas Mavericks (117-115) tot i el recital de Luka Doncic

Ricky Rubio (20 punts, 9 rebots i 7 assistències) condueix els Suhns al segon triomf en dos partits a Orlando

Els Phoenix Suns arribaven a la bombolla d'Orlando amb menys opcions que cap altre equip de ser al play-off, però la seva actitud està fent que les seves possibilitats augmentin. Els d'Arizona han culminat una gran remuntada davant els Dallas Mavericks (117-115), tot i el recital de Luka Doncic (40 punts, 11 assistències) per als texans.

Ricky Rubio ha estat instrumental en el triomf dels Phoenix, amb 20 punts, 9 rebots i 7 assistències, igual que Devin Booker, que ha anotat 30 punts. Però els Suns, que perdien per 11 al tercer quart, han descobert que poden refiar-se d'una banqueta que en aquesta ocasió ha actuat de revulsiu, especialment Cameron Davis (19 punts, 12 rebots). Tot i aquesta derrota, els Mavericks s'han assegurat un lloc per al "play-off", el retorn de la fraanquícia després de 3 anys d'absència. Ricky, per la seva banda, ha protagonitzat l'assistència de la jornada, amb sotana inclosa.

 

 

Els Phoenix encara estan lluny de poder forçar una eliminatòria per arribar al play-off: Haurien d'avançar quatre equips en la classificació de la Conferència Oest i situar-se a menys de 4 triomfs dels vuitens classificats, actualment els Memphis Grizzlies. Qui ho té millor són els San Antonio Spurs, que justament han sotmès els Grizzlies (108-106) per situar-se a només 3 triomfs dels de Tennessee.

Mentrestant, en el duel més vistós de la jornada, els Houston Rockets han batut els Milwaukee Bucks (120-116) amb triples. 61 n'han intentat els Rockets, transformant-ne 21, amb Russell Westbrook (31 punts) com a màxim encistellador. Giannis Antetokounmpo (36 punts) ha estat a l'altura del desafiament, però una errada seva al final ha enterrat les esperances dels Bucks d'endur-se el partit.  

Resultats de la jornada:

Phoenix Suns - Dallas Mavericks,  117 - 115
Houston Rockets - Milwaukee Bucks, 120 - 116
Orlando Magic - Sacramento Kings, 132 - 116
Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs, 106 - 108
Boston Celtics - Portland Trail Blazers, 128 - 124
Brooklyn Nets - Washington Wizards, 118 - 110

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut