Barça

Els jugadors del Barça accepten la rebaixa del 70% del sou

En una nota, publicada primer pel capità Leo Messi, i després per la resta de companys, els jugadors blaugranes s'han compromès a fer aportacions al marge de la rebaixa perquè els empleats del club puguin seguir cobrant tot el seu sou

RedaccióActualitzat

En els dies precedents, els capitans de les seccions del Barça havien acceptat les condicions del club per combatre la baixada d'ingressos econòmics arran de la propagació de la pandèmia. Aquest dilluns ha estat Leo Messi, primer, i la resta dels jugadors del primer equip els que han penjat un text a les seves xarxes socials en què anuncien que accepten les condicions proposades pel club: una rebaixa del 70% del sou mentre duri la inactivitat provocada pel coronavirus.

Els jugadors han anunciat, a més, que realitzaran aportacions "perquè els empleats del club puguin cobrar el 100% del seu sou". En el missatge que han fet públic, asseguren que sempre han estat disposats a rebaixar-se els emoluments per ajudar el club davant una situació excepcional com la que s'està vivint i també lamenten que "des del mateix club algú posi la lupa a sobre nostre".

El mateix club, minuts després, ha celebrat l'acord assenyalant que els jugadors del primer equip de futbol s'han compromès a rebaixar-se una part considerable dels seus salaris.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el , 2020 a las 4:11 PDT

 

El detall dels jugadors del Barça d'ajudar econòmicament els treballadors del club també ha tingut resposta en forma de comunicat del comitè d'empresa. Els ha agraït el gest econòmic i, paral·lelament, qüestiona que, davant d'aquesta situació, la junta directiva continuï tenint la intenció de presentar un ERTO davant la conselleria de Treball.

 


Per la seva banda, els dirigents blaugranes també s'han compromès a col·laborar econòmicament en el complement del sou que rebran els empleats conjuntament amb els diners aportats per la plantilla del primer equip.

ARXIVAT A:
Coronavirus Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut