Els aficionats tornen als estadis a Corea del Sud (Reuters)
Futbol

Els aficionats tornen amb comptagotes als estadis de futbol

La Lliga de Corea del Sud permet l'accés de persones a les grades amb un estricte protocol de seguretat

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga sud-coreana ha permès, per primera vegada des de l'inici de la pandèmia, l'accés d'aficionats a les grades dels estadis de futbol. La K League 1, la màxima categoria del futbol a Corea del Sud, ha disputat aquest cap de setmana la catorzena jornada. El primer partit amb públic s'ha disputat entre el Seongnam FC i el Seoul.

Els aficionats tornen als estadis a Corea del Sud (Reuters)

Estricte protocol a seguir

L'obligatorietat de portar la mascareta i la distància de seguretat han estat dos factors fonamentals. Els estadis tan sols han acollit un 10% de la seva màxima capacitat i les entrades s'han posat a la venta online per evitar el contacte entre espectadors.

La K League 1 imposa un estricte protocol de seguretat (Reuters)

Abans d'entrar a l'estadi també s'ha près la temperatura i s'ha obligat a desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic als aficionats.

Les mesures de seguretat a l'entrada dels estadis (Reuters)

 

Menys mesures a França

La final de la Copa de la Lliga francesa jugada a l'Stade de France, a París, entre el PSG i el Lió va ser seguida per 5.000 persones a l'estadi. Les mesures de seguretat no van ser tan estrictes com a la K League 1. Malgrat tenir capacitat per més de 80.000 persones, bona part dels espectadors no va respectar la distància de seguretat.

5.000 persones van assistir a la final de la Copa de la Lliga a França (Reuters

 

 

 

Anar al contingut