Hoquei patins

El viatge a casa dels jugadors catalans d'hoquei patins Gerard Teixidó i Enric Torner

Tot i que molts jugadors van tornar abans a Catalunya, l'osonenc i el maresmenc han esperat a l'oficialització de la cancel·lació de la competició a Itàlia per tornar a casa per carretera

Joan FerranActualitzat

A Itàlia, el coronavirus va arribar abans que a Catalunya i això va fer que les competicions també s'aturessin abans que aquí. A diversos jugadors catalans d'hoquei patins, la situació els va obligar a confinar-se a l'espera del que decidís fer la lliga italiana. Ara que saben que la lliga no es reprendrà, Gerard Teixidó, jugador del Breganze, i Enric Torner, del Valdagno, han agafat el cotxe per tornar cap a casa.

A diferència d'altres jugadors catalans, l'osonenc Gerard Teixidó i el maresmenc Enric Torner van decidir aguantar el confinament a Itàlia, a l'espera de si es reprenia o no la lliga d'hoquei patins. Després de dos ajornaments, la Federació Italiana ja l'ha donat per acabada, tot i que encara està per decidir si hi haurà campió i descensos. Sense connexions aèries, aquest dimecres han decidit fer més de mil quilòmetres per carretera per tornar a casa: un llarg viatge, i amb un tercer company d'aventures, un gos.

Gerard Teixidó: "El confinament l'he viscut amb preocupació i, de fet, encara la tinc perquè el nombre de contagis va augmentant."

Enric Torner: "Si tens una referència com la d'Itàlia, que estem una setmana abans, crec que el que hauria de fer l'Estat és agafar directament les mateixes mesures."

Feina feta i a casa. Ara, a cuidar-se després d'un llarg viatge i esperar què passa amb l'OK Lliga.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut