Jean-Michel Aulas, president de l'Olympique de Lió
Lliga de Campions

El president de l'Olympique de Lió assegura que la Champions es reprendrà a l'agost

Actualitzat

El president de l'Olympique de Lió, Jean-Michel Aulas, ha revelat que la Lliga de Campions té previst el seu retorn per al 7 d'agost amb el partit de tornada que l'equip francès ha de disputar contra la Juventus.

Aulas, en una entrevista a la cadena de televisió RTL, s'ha queixat per considerar que els equips francesos estan en desavantatge en els tornejos continentals després que la Ligue 1 hagi estat cancel·lada definitivament:

"El partit contra la Juventus està programat per al 7 d'agost a Torí i a porta tancada. Si res no canvia, l'Olympique de Lió i el París Saint-Germain (els dos representants francesos a la Lliga de Campions), poden ser massacrats per rivals que tindran una preparació que nosaltres no tenim."  

L'Olympique de Lió va guanyar el conjunt italià per 1-0 en el partit d'anada. La trobada de Torí és un de les quatre eliminatòries encara per definir per configurar els quarts de final de l'torneig. El París Saint-Germain, l'Atlètic Madrid, el Leipzig i l'Atalanta ja estan classificats.

Jean-Michel Aulas ha lamentat la suspensió de la Lliga de França.

"Aquesta crisi suposa pèrdues de 900 milions d'euros per al futbol francès aquesta temporada. I això ens pot marcar de per vida. A Europa som una excepció. No sé qui podrà sobreviure.

Altres països han procurat que les competicions acabin. La de França va ser una decisió prematura i no del tot legal. La UEFA va animar que les Lligues s'acabessin."

Anar al contingut