futbol

El Madrid augmenta a 4 punts l'avantatge sobre el Barça després de superar el Getafe (1-0)

Sergio Ramos acosta una mica més el Madrid al títol de Lliga. El gol de penal del capità blanc deixa a 4 punts el Barça, el seu immediat perseguidor.

Xavi LorenteActualitzat

El Getafe ha sortit sense complexos. Els de Bordalás han començat espantant el Reial Madrid amb una gran ocasió de Mata al minut 11 que ha obligat Courtois a fer una providencial aturada. Els blancs els ha costat fer el seu joc i tot just han donat el primer senyal de perill al minut 23 en una centrada de Mendy que Vinicius ha rematat davant un esplèndid Soria que ha posat un mà salvadora. El porter visitant també s'ha hagut de multiplicar en un contraatac del Madrid culminat per Isco al minut 35.

Modric ha fregat novament el gol al minut 58 amb un xut des de fora l'àrea que ha desviat un defensa i gairebé sopren Soria. La jugada clau del partit ha arribat al minut 78 en una cavalcada de Carvajal que és objecte de penal per part d'Olivera. El capità madridista Sergio Ramos ha transformat el llançament en l'1 a 0. Un gol que deixa el Barça a 4 punts del líder de la lliga a falta de cinc jornades pel final. Amb aquesta victòria el Madrid fa un pas important per guanyar el títol.