Abdelhak Nouri, en una imatge d'arxiu
Futbol

El jugador de l'Ajax Abdelhak Nouri es desperta del coma gairebé tres anys després

El jove jugador de l'Ajax estava en coma des que va caure fulminat en un partit de pretemporada, el juliol del 2017

Actualitzat

Abdelhak Nouri es va desplomar el 8 de juliol del 2017, durant un partit de pretemporada de l'Ajax contra el Werder Bremen. El lateral, que aleshores tenia 20 anys, era un dels joves jugadors prometedors d'aquell equip en què també començaven a destacar l'ara blaugrana Frenkie de Jong o Matthijs de Ligt. Nouri va patir una greu dolència cardíaca que gairebé li va costar la vida i que li va causar greus lesions cerebrals.

Nouri va ser ingressat amb "danys cerebrals greus i irreversibles" i durant els primers dies es va témer per la seva vida. Més de dos anys i mig després, el seu germà Abderrahim ha revelat que des de la setmana passada, l'estat de Nouri ha fet un tomb significatiu: s'ha despertat, ha sortit del coma, i interactua mínimament amb els seus familiars. Abderrahim ho va explicar així en una entrevista de televisió:

"La situació ha millorat amb l'Appie. S'ha despertat i menja, però no surt del llit. En els bons moments hi ha una forma de comunicació, mou les celles i somriu. Sap on és i reconeix la família. Parlem amb ell, l'integrem en les converses i mirem el futbol junts. Continua depenent del tot de nosaltres, però és una alegria tornar a tenir-lo"

 

Anar al contingut