Lewandowski es deixa estimar (Reuters)
Lewandowski es deixa estimar (Reuters)
Futbol

El Bayern de Munic arriba com a favorit a l'eliminatòria dels quarts de final de la Champions contra el Barça

Després d'esmicolar el Chelsea, els bavaresos són a només tres partits d'aconseguir el segon triplet de la seva història

Agustí AlavésActualitzat

El 0 a 3 de l'anada contra el Chelsea feia pensar que el Bayern Munic podria reservar jugadors i energies per a l'eliminatòria de quarts. Ni parlar-ne. Hansi Flick ha convertit l'equip bavarès en una piconadora que encadena 18 victòries seguides en competició oficial. Ha guanyat la Bundesliga i la Copa alemanya i ara ensuma el triplet. Seria el segon del seu palmarès després de l'aconseguit el 2013 amb Jupp Heynckes a la banqueta. 

Robert Lewandowski és el pal de paller de l'equip. Amb el doblet contra el Chelsea ja ha fet 13 gols en aquesta Champions i 53 durant la temporada. El polonès hauria estat el principal candidat a guanyar la Pilota d'Or, si no s'hagués suspès l'edició del 2020.

Però el Bayern no és només Lewandowski. És una màquina ben greixada on tots sumen. Flick ha recuperat la millor versió de Thomas Müller, ha fet eclosionar Serge Gnabry, s'ha tret de la màniga un Alphonso Davies descomunal des del lateral i ha reconvertit definitivament David Alaba com a central. L'exblaugrana Thiago brilla a la sala de màquines, on ja no té Joshua Kimmich de parella. La polivalència de l'alemany fa que sigui el substitut del lesionat Benjamin Pavard al lateral dret titular.

Manuel Neuer, que ahir va refusar malament en el gol d'Abraham, també ha fet un curs sensacional. La mala notícia contra el Chelsea va ser la lesió de Jerome Boateng. El van canviar per precaució, però les primeres informacions apunten que podrà jugar divendres.

Estada de preparació a l'Algarve

El Bayern de Munic ha viatjat aquest mateix diumenge cap a Portugal. L'equip s'estarà a Lagos, a la zona de l'Algarve, preparant el partit contra el Barça. L'expedició la formen 27 futbolistes, entre ells Pavard. Bones notícies per a Flick, que pensava que no podria comptar amb el concurs del lateral francès fins el curs que ve.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut