Àlex Garcia, nou responsable del Departament d'Observadors del FC Barcelona (@FCBarcelona_cat)
Barça

Àlex Garcia, nou cap del departament d'observadors del FC Barcelona

Un càrrec en què agafarà les responsabilitats de Josep Boada, a qui s'ha decidit no renovar el contracte que acaba el 30 de juny, després de 17 anys treballant al club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Àlex Garcia serà el nou responsable del Departament d'Observadors del FC Barcelona. L'exjugador, actual membre de l'staff d'analistes del primer equip, s'incorporarà al seu nou càrrec una vegada finalitzi la temporada oficial de l'equip de Quique Setién. Aquest nomenament es produeix dins de la remodelació del Departament d'Observadors que el club blaugrana ha iniciat des la temporada passada.

Álex Garcia, de 50 anys, assumirà la responsabilitat de dirigir el Departament d'Observadors des del primer equip fins a la base tant en el futbol masculí com femení. Un càrrec en el que agafarà les responsabilitats de Josep Boada a qui s'ha decidit no renovar el seu contracte que finalitza el 30 de juny després de 17 anys treballant al club blaugrana.

Álex Garcia, format a la Masia i que va arribar a debutar al primer equip a les ordres de Johan Cruyff, es va retirar com a jugador l'any 2001 i des d'aleshores ha estat entrenador al futbol formatiu blaugrana, on va dirigir, per exemple, el Cadet A de la màgica generació del 87 formada per Messi, Piqué i Cesc. També va dirigir quatre temporades al Juvenil A i els seus darrers càrrecs han estat els d'observador internacional i, més recentment, membre de l'staff d'analistes del primer equip.

Aquesta decisió s'emmarca dins del procés de reestructuració d'aquesta àrea del club que ha iniciat la junta directiva, que en les últimes setmanes també havia prescindit d'altres observadors com Pep Moratalla, Paco Clos, André Cury, Bojan Krkic i Lluís González.

Anar al contingut