Barça

El Barça no es planteja tornar els diners dels abonaments dels socis

La directiva valora compensacions per a la pròxima temporada, però no contempla fer devolucions pels partits que no es podran veure al Camp Nou

Enric Vilalta LópezActualitzat

La temporada 2019-20 potser no s'ha acabat, però sí per als aficionats, que s'han quedat sense poder anar als estadis. Això suposa un perjudici econòmic per als abonats, que ja tenien pagats els partits que no podran veure al camp. En el cas del Barça, els socis amb localitat pròpia han vist retallat el seu carnet, com a mínim, en sis partits, cinc de Lliga (Leganés, Athletic, Atlètic de Madrid, Espanyol i Osasuna) i el de Champions contra el Nàpols. Aquests partits, si s'acaben jugant, es faran en un Camp Nou a porta tancada. En aquest escenari, el club no contempla la possibilitat de tornar la part proporcional del preu dels abonaments. El club recorda que les seves tarifes són de les més econòmiques de Primera Divisió, i pretén demanar un esforç al soci perquè ajudi l'entitat en un període de crisi com aquest.

El que sí que preveu la directiva de Josep Maria Bartomeu són mesures per flexibilitzar el pagament de l'import de la temporada que ve, tenint en compte, a més, que és molt probable que la pròxima Lliga comenci també sense públic. Des del club sostenen que no hi ha hagut cap allau de queixes per aquest tema, però apunten a aplicar alguna compensació, com ara el pagament diferit, de cara a la renovació d'abonaments. Una qüestió que es podria plantejar en la pròxima reunió de la junta, prevista per a aquesta mateixa setmana.

La resta de clubs es troben en la mateixa tessitura, i no hi ha unanimitat al respecte. L'Espanyol ja va comunicar als socis que estava treballant per buscar una solució compensatòria. El club entén la situació de crisi i d'incertesa econòmica que envolta la societat, però encara no ha decidit com resoldrà el cas. El Girona valora la possibilitat de compensar el preu de les renovacions dels carnets en el cas que l'equip torni a Primera. Altres clubs, com la Reial Societat o l'Eibar, han anunciat que sí que tornaran la part corresponent als partits en tancat, però el cas més extraordinari és, sens dubte, el del Getafe, que ha decidit que no cobrarà als abonats la renovació dels carnets de la pròxima temporada.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut