Pau Gasol podria tornar al Barça de bàsquet
Bàsquet

El Barça negocia el retorn de Pau Gasol al Palau

L'arribada de Sarunas Jasikevicius a la banqueta blaugrana, amb qui manté una bona relació, hauria reactivat les negociacions entre el Barça i l'aler pivot de Sant Boi, segons ha avançat la publicació digital La Resistencia del Palau

Redacció Esport3Actualitzat

El retorn de Pau Gasol al Barça de bàsquet podria ser una realitat imminent. L'arribada de Sarunas Jasikevicius a la banqueta blaugrana, amb qui manté una bona relació, hauria reactivat les negociacions entre el Barça i l'aler pivot de Sant Boi. L'últim partit de Gasol com a professional va ser el 10 de març del 2019 amb els Milwaukee Bucks a San Antonio abans del seu traspàs als Portland Trail Blazers, equip amb el qual no va arribar a debutar.

Lluís Canut ja va avançar al novembre de l'any passat al programa "Esport Club" que el Barça estava disposat a sondejar el retorn de Gasol al Palau per poder preparar la seva participació als Jocs Olímpics de Tòquio després d'una llarga inactivitat per una lesió al peu.

Segons ha avançat aquest dimarts la publicació digital La Resistencia del Palau, les negociacions entre el Barça i Pau Gasol s'han intensificat en les últimes hores i l'acord seria per a les dues pròximes temporades.

ARXIVAT A:
Pau Gasol
Anar al contingut