Lewandowski ha superat Messi en la votació al millor jugador de l'any
Lliga de Campions

El Barça-Bayern de Munic de quarts de final de Champions, un partit amb moltes rivalitats individuals

Laura BruguésActualitzat

El Barça i el Bayern de Munic són els dos únics equips de la final a 8 de Lisboa que han guanyat la Champions. En cinc ocasions cadascun. El de divendres serà un duel també amb rivalitats individuals.

 

MESSI / LEWANDOWSKI

Han estat els pitxitxis de les seves Lligues. Messi, amb 25 gols, i Lewandowski, amb 34. El polonès també és el que ha marcat més dianes a la Champions, 13, aquesta temporada.

Tot i que qui més es recorda de Messi és Boateng, a qui l'argentí va trencar la cintura fa 5 anys.

 

TER STEGEN / NEUER

La competència per la titularitat de la selecció alemanya els ha enfrontat públicament. Ter Stegen fa temps que no es conforma sent el segon i ho ha dit obertament, fet que li ha criticat Neuer.

 

ARTURO VIDAL / COUTINHO I THIAGO

Cedit pel Barça al Bayern, Coutinho voldrà reivindicar-se després del seu discret pas pel Camp Nou. Tot i que des d'Alemanya apunten que començarà a la banqueta. El brasiler ha tingut un rendiment irregular a Munic, amb una lesió al turmell. El Bayern fa dies ja va anunciar que no executaria l'opció de compra de 120 milions i el seu futur és incert.

Per a Thiago Alcántara serà el tercer enfrontament contra el Barça amb la samarreta del Bayern, des que va marxar fa set anys del club blaugrana.

A l'altre costat, Arturo Vidal, que va vestir la samarreta del Bayern durant tres anys.

Anar al contingut