Malcom Delaney ja no és blaugrana
Malcom Delaney ja no és blaugrana
BÀSQUET

Delaney fitxa per l'Armani Milà, "el lloc on podré ser jo mateix"

Quinze dies després de deixar els colors blaugranes amb estrèpit, el nord-americà s'enrola al projecte d'Ettore Messina

Redacció Esport3Actualitzat

Malcolm Delaney ha fitxat per l'Olimpia Armani de Milà per a les dues pròximes temporades. Així ho ha anunciat aquest dimarts el club italià, que ha pescat el base nord-americà després del seu convuls final com a jugador del Barça fa quinze dies. Delaney va aconseguir convertir-se en agent lliure en plena pandèmia del coronavirus, un període en el qual va passar de negar-se a jugar a exigir la renovació per tornar a la plantilla. Tot i que Delaney sempre va negar que darrere hi hagués l'interès d'equps com el Milà, avui, tan sols quinze dies després, l'operació s'ha fet efectiva.

"Només vull dir que estic molt feliç i emocionat de començar aquesta aventura. És un desafiament nou i estimulant formar part d'aquest ambiciós projecte que un club històric com l'Olimpia està construint. Tinc moltes ganes d'arribar a Milà i a la meva nova llar."

A l'arribada de Delaney, cal sumar-hi la de Kyle Hines, fet que dona forma al projecte guanyador que volen els italians amb Ettore Messina. Els dos fitxatges reforçaran un equip que també acaba d'incorporar Shavon Shields (ex Baskonia) i que ja té el "Chacho" Rodríguez, Scola, Micov o Tarczewski. Al seu compte de Twitter, el jugador s'ha deixat llegir entre línies, en el que molts veuen com un atac soterrat al Barça.

Veurem com encaixen totes les peces, però la millor versió de Delaney podria ser cabdal per al futur immediat dels milanesos. En el mig any que va ser al Barça, el jugador va fer 10,2 punts de mitjana i va donar gairebé cinc assistències per partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut