NBA

Debut amb victòria de Marc Gasol i rècord personal de TJ Warren amb 53 punts

Aquesta matinada s'han jugat cinc partits més en la tornada confinada de l'NBA on ha destacat la victòria dels Raptors sobre els Lakers per 92 a 107 i el rècord personal de TJ Warren amb 53 punts en la victòria dels Pacers sobre els Sixers

Redacció Esport3Actualitzat

A Orlando ha destacat la derrota dels Lakers, que han perdut contra els Raptors de Marc Gasol. El de Sant Boi ha disputat vint-i-cinc minuts i ha anotat 8 punts i ha aconseguit 7 rebots. El pivot català ha contribuït a la victòria canadenca per 92 a 107 i Kyli Lowry, amb 33 punts, ha liderat els de Toronto, que es mantenen segons a la conferència est i miren d'agafar ritme de competició per al play-off.

Marc Gasol ha anotat 8 punts en la victòria canadenca
Marc Gasol ha anotat 8 punts en la victòria canadenca (@NBACanada)

On s'ha vist un autèntic duel de canoners ha estat en el partit entre els Sixers i els Pacers. En l'equip de Filadèlfia, hi ha destacat un efectiu, Joel Embiid, amb 41 punts i 21 rebots. Una aportació ofensiva que s'ha vist aigualida pels 53 punts de TJ Warren, el seu rècord personal. Ha anotat 9 dels 12 triples que ha llençat. La victòria permet als Pacers avançar els Sixers i posar-se cinquens a la conferència est. Tots dos equips ja s'han assegurat matemàticament classificar-se per al play-off.

Així està la classificació després de les tres jornades disputades a Orlando.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut