Cristiano Ronaldo podria fitxar pel PSG (EFE)
Futbol

Cristiano Ronaldo es converteix en el primer futbolista milmilionari

El jugador portuguès de la Juventus, Cristiano Ronaldo, s'ha convertit en el primer futbolista que arriba als 1.000 milions d'euros acumulats durant la seva carrera, després dels 105 guanyats aquest any, segons publica la revista Forbes

Redacció Esport3Actualitzat

De l'1 de juny del 2019 a l'1 de juny del 2020, Cristiano Ronaldo ha guanyat 105 milions d'euros i és, segons la revista Forbes, el segon esportista més ben pagat del món, darrere de Roger Federer. El tercer és Lionel Messi, amb un milió menys que el davanter de la Juventus. Cristiano ocupa el quart lloc de la llista global de l'any, que encapçala la model Kylie Jenner, amb 540 milions.

Però la notícia, segons Forbes, és que amb aquests 105 milions Cristiano supera la barrera dels 1.000 milions acumulats durant la seva carrera i es converteix en el primer futbolista que ho aconsegueix. Fins ara, els únics esportistes milmilionaris eren el golfista Tiger Woods, que hi va arribar el 2009, i el boxejador Floyd Mayweather Junior, que ho va aconseguir el 2017.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut