Thibaut Courtois (Reuters)
FUTBOL

Courtois i Borja Iglesias segueixen les passes de Piqué i compren l'Inter de Madrid

L'adquisició es fa a través de DUX Gaming, l'equip d'eSports en què participen els dos futbolistes

Actualitzat

El porter del Reial Madrid Thibaut Courtois i el davanter del Betis Borja Iglesias volen seguir les passes de Gerard Piqué, propietari de l'Andorra, i s'han fet amb l'Inter de Madrid, equip de Segona B. La compra s'ha realitzat a través de DUX Gaming, l'empresa d'eSports en què participen els dos futbolistes. El sorprenent moviment empresarial suposa la primera vegada que un club d'eSports en compra un altre, de futbol professional. Així ho ha anunciat, aquest migdia, el popular equip de futbol del nord-oest de Madrid, a les seves xarxes socials.

Entre els acords a què s'ha arribat, hi ha un canvi de nom en l'entitat, que passarà a anomenar-se Dux Internacional de Madrid.
Aquest dimarts, el club amb seu a Boadilla del Monte oferirà detalls de l'operació i anunciarà els primers reforços per a la plantilla, de cara a la pròxima temporada.

El president del DUX Internacional de Madrid, Stephen Newman, s'ha mostrat molt satisfet amb aquesta nou pas en la història del club:

"Som l'únic club de Segona B fundat en el segle XXI i ara fem un pas més per ser diferents i únics."

En l'última lliga, l'Inter de Madrid va finalitzar vuitè, una posició que, tenint en compte que per davant hi ha els filials del Reial Madrid i de l'Atlètic de Madrid, els permetrà disputar la pròxima edició de la Copa del Rei.

A banda de la possibilitat que el DUX Internacional de Madrid es pugui enfrontar, en Copa, al Reial Madrid o el Barça, el que sí que és segur és que, en Lliga, es produirà un picant derbi madrileny de propietaris futbolistes, contra l'Alcobendas Sport, un altre club madrileny de Segona B, dirigit, com a màxim accionista, pel "colchonero" Thomas Partey.

Anar al contingut