Barça

Cordialitat dinamitada entre Bartomeu i Arthur Melo

El centrecampista s'ha negat a jugar la Champions amb el Barça. No només això, sinó que no pensa tornar a entrenar-se a les ordres de Setién. En una entrevista al diari Sport, el president blaugrana ha tirat amb bala contra Arthur i l'acusa de ser ell qui va buscar la porta de sortida del club, cosa que el brasiler nega rotundament

Xavi LemusActualitzat

Aquesta cordialitat entre Josep Maria Bartomeu i Arthur Melo el dia de la seva presentació s'ha dinamitat dos anys després. La decisió del jugador de quedar-se al Brasil i no tornar als entrenaments per preparar l'assalt a la Champions ha donat peu a l'obertura d'un expedient sancionador per part del club i les crítiques obertes del president en una entrevista concedida al diari Sport.

La polèmica s'ha generat quan Josep Maria Bartomeu ha explicat els motius del seu fitxatge per la Juventus. Segons el president del Barça, el jugador volia renovar, però va presentar per part del conjunt italià una oferta millor que el club no la va poder igualar i que, arran d'això, es va posar en marxa l'operació que va finalitzar amb la seva venda. L'entorn del jugador ha desmentit el president, i recorden que Arthur sempre ha volgut quedar-se al Barça. De fet, va fer un comunicat respecte a això a l'abril i no va començar a negociar amb la Juventus fins que el club li va donar permís.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut