El Barça debutarà a quarts contra el Llevant
Futbol sala

Confirmat el retorn de la Lliga de futbol sala amb play-off exprés a porta tancada a Màlaga

Els vuit primers de la fase regular jugaran al Martín Carpena per decidir el campió d'una lliga que es va aturar fa tres mesos. Es tracta d'eliminatòries a partit únic. En cas d'empats, no hi haurà pròrroga ni penals sinó que passaran els equips millor classificats

Xavier LorenteActualitzat

Torna el futbol sala després de la llarga aturada pel coronavirus. Ja hi ha decisió final per a les dates. L'última setmana de juny (del 22-23 al 29-30) s'ha acabat imposant a la proposta de jugar al juliol per evitar complicacions de la finalització de contractes de molts jugadors implicats que canviaven d'equip.

La LNFS es resoldrà amb un play-off exprés al Martín Carpena de Màlaga on justament es va disputar la Copa d'Espanya que es va adjudicar el Barça el 8 de març. Quarts de final, semifinals i final a partit únic i a porta tancada. No hi haurà pròrroga ni penals. En els empats al final dels 40 minuts, es donarà com a guanyador l'equip més ben classificat.

L'actual campió, el Barça (2n de la lliga regular), debutarà a quarts contra el Llevant, en directe per Esport3. Si aconsegueix el pas a semifinals, es trobaria el vencedor del Valdepeñas-Osasuna. Per l'altra part del quadre, hi va el líder de la competició, Inter, que s'enfrontarà al Jaén, i l'altre emparellament és el Pozo-Palma.

Uns playoffs marcats per l'absència de públic i per les diferències en les desescalades de les regions sanitàries amb equips que han tingut més temps per preparar-se que d'altres.

Anar al contingut