Els nedadors poden tornar a entrenar-se a la piscina
Els nedadors poden tornar a l'aigua però amb restriccions
Natació

Confirmada l'obertura de piscines per a ús esportiu

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) recull aquest matí la flexibilització de determinades restriccions de l'estat d'alarma i permet que les piscines puguin obrir per a la pràctica esportiva a partir de dilluns

Redacció Esport3Actualitzat

La natació va avançant cap a la normalització i a partir de la setmana que ve estarà autoritzada la pràctica esportiva individual, segons recull aquest dissabte el BOE.

El butlletí també contempla la possibilitat d'ampliar l'entrenament a dues persones per a les modalitats que ho requereixin, però sempre sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat de dos metres.

El text també informa que quan la piscina es divideixi en carrers d'entrenament, s'habilitarà un sistema d'accés i control per evitar l'acumulació de persones i fer que es compleixin estrictament les mesures de seguretat i protecció sanitàries.

També s'especifica que caldrà mantenir l'aforament fins a un màxim del 30 per cent de la capacitat de la piscina.

Aquestes noves normes equipararan les condicions per als clubs que es troben en diferents fases de la desescalada. Els de l'àrea metropolitana de Barcelona s'havien queixat que en la fase 1 els seus nedadors no es podien entrenar. Probablement aquestes queixes han provocat aquesta rectificació que recull avui el BOE.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut