Espanyol

Chen assumeix el fracàs pel descens de l'Espanyol i assegura "treball dur perquè torni a la màxima categoria"

El president blanc-i-blau demana disculpes a l'afició i alhora envia un missatge encoratjador. "Prometem heretar i promoure la gloriosa tradició dels 120 anys d'història i esperem la tornada d'un espanyol encara més fort", ha refermat Chen Yansheng

Redacció Esport3Actualitzat

L'endemà de consumar-se el descens a Segona, Chen Yansheng ha volgut atribuir-se tota la responsabilitat. "Vull expressar les meves disculpes més sinceres a l'afició i els seguidors", ha admès, d'entrada, el president de l'Espanyol, que alhora ha assegurat que és moment "de realitzar una profunda autocrítica i reflexió".

Mr Chen no ha dubtat a qualificar la temporada com un fracàs.

"Vam plantejar la temporada com un repte il·lusionant i hem fracassat. Això és molt dolorós."

En un missatge adreçat a l'afició blanc-i-blava, el màxim dirigent de l'Espanyol també ha apostat per una tornada immediata del club a l'elit del futbol espanyol.

"Prometem heretar i promoure la gloriosa tradició dels 120 anys d'història i esperem la tornada d'un espanyol encara més fort. Confiem que, a través dels esforços més incessant i d'una feina intensa, tornarem a la màxima categoria, el lloc on es mereix estar l'Espanyol."

Mr Chen ha insistit a demanar el suport dels seguidors blanc-i-blaus, que "sempre estan allà lluitant braç a braç de manera incessant", i ha destacat "la bona situació financera del club" abans d'afrontar el repte de no allargar més del compte l'estada a Segona Divisió.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut