Bernat Sanahuja, d'esquena, en una imatge d'arxiu (EFE)
Waterpolo

Bernat Sanahuja deixa el Terrassa i marxarà a l'etern rival, el Sabadell

El waterpolista de més projecció del moment deixa el Terrassa, club on es va formar, i la seva destinació serà el gran rival, el Sabadell. El jugador internacional de 19 anys tenia contracte amb el club egarenc que ha rescindit fent ús de la clàusula de rescissió

Xevi BardoletActualitzat
Encara no ha complert els 20 anys i Bernat Sanahuja ja és un dels jugadors del moment. La seva temporada ha estat estel·lar, exhibint-se també en el gran aparador que és la Champions i guanyant la medalla de plata amb Espanya a l'Europeu. I ara l'internacional egarenc es converteix en el gran moviment del mercat del waterpolo.

El 2018 el golejador internacional va renovar per 3 temporades. Tenia una clàusula de rescissió que segons havia pogut saber TV3 la clàusula rondava els 60.000, tot i que d'altres fonts afirmen que no arriba a la meitat. Una xifra que pot semblar menor, però gens menyspreable en el món del waterpolo. I el jugador va comunicar fa uns dies al club que s'acollia a la clàusula i abandonava l'entitat on es va formar.

Per afegir més notorietat a la marxa, resulta que la destinació de l'atacant és el gran rival vallesà, el Sabadell. Un club que aquesta temporada ha recuperat la part alta de la taula, jugarà a Europa la temporada vinent i ha decidit fer un esforç econòmic. Sens dubte, un canvi d'aires d'impacte i que, de ben segur, accentuarà la rivalitat entre els dos grans del waterpolo vallesà.
Anar al contingut