Barça

Bartomeu força una remodelació de la junta directiva del Barça

El president blaugrana ha perdut la confiança en els vicepresidents Emili Rosaud i Enrique Tombas, que van qüestionar la seva continuïtat arran de la polèmica del "Barçagate"

RedaccióActualitzat

Nova crisi a la junta directiva del Barça després que el president, Josep Maria Bartomeu, hagi plantejat la sortida o pèrdua de pes d'alguns directius. Es tractaria de càrrecs que van qüestionar la seva continuïtat fa unes setmanes, arran del conflicte per la polèmica de les xarxes socials coneguda com "Barçagate".

Els canvis afectarien entre d'altres a Emili Rousaud, fins ara vicepresident institucional, o el fins ara vicepresident econòmic i tresorer, Quique Tombas. Bartomeu hauria perdut la confiança en les seves figures, tot i que no els pot destituir. Jordi Moix agafaria l'àrea econòmica i David Bellver entraria com a tresorer.

Per aquest dimarts estava prevista una reunió telemàtica de la junta per tractar com havia d'afrontar l'entitat aquest complicat final de temporada a conseqüència de la crisi per la Covid-19, però finalment aquesta trobada no s'ha produït i Bartomeu ha tingut converses telefòniques amb els seus directius per explicar els seus plans.

En els propers dies s'esperen més canvis i l'entrada de nous directius. Bartomeu faria un cop de timó en el seu últim any de mandat, de cara a les eleccions a la presidència l'estiu de l'any vinent. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut