Arthur ha arribat aquest matí a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona
Arthur, arribant a la Ciutat Esportiva del Barça
Barça

Arthur es reuneix amb Abidal i espera el veredicte de l'àrea esportiva del Barça

La secretaria tècnica i el tècnic del primer equip, Quique Setién, s'han de tornar a trobar aquesta tarda per determinar una decisió esportiva en resposta al comportament del brasiler. L'expedient disciplinari, però, continuarà igualment obert

Jordi Sunyer / Meritxell CarlesActualitzat

Després d'uns tres quarts d'hora de reunió entre Arthur Melo i Éric Abidal, el cas del migcampista brasiler encara no està resolt. Arthur i Abidal s'han reunit aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per desencallar la situació del futbolista. Segons fonts del club, en la trobada s'ha parlat de futbol però també s'ha intentat determinar el per què del comportament d'Arthur, que es va declarar en rebel·lia poc després d'oficialitzar-se el seu fitxatge per la Juventus.

El Barça continua pensant que el comportament d'Arthur és molt greu, i en conseqüència, actuarà per dues bandes. En primer lloc, li manté obert l'expedient disciplinari que se li va incoar arran de la seva actitud. En segon lloc, aquesta tarda està prevista una reunió entre la secretaria tècnica i Quique Setién per determinar una decisió esportiva, és a dir, si se'l reincorpora o no a la dinàmica de grup.

Dissabte, Melo va ser expulsat del Camp Nou quan es disposava a entrar per veure el partit contra el Nàpols. El club blaugrana va al·legar tres motius: el primer, per no haver passat el test PCR de la UEFA com la resta de la plantilla. El segon, perquè no estava en el llistat del personal autoritzat que el Barça havia declarat que accediria a l'estadi, i la tercera raó, que fins que Arthur no parlés amb Abidal, el brasiler "no estaria en dinàmica d'equip", segons el club. Arthur tampoc va poder accedir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la primera ocasió en què es va intentar reunir amb Abidal després de la seva espantada.

 

Messi també va a la Ciutat Esportiva

També ha arribat aquest matí a la Ciutat Esportiva Leo Messi. El jugador argentí va rebre un cop molt fort dissabte en el partit contra el Nàpols, en el penal que va cometre Koulibaly. Ja no va saltar a la gespa en l'entrenament d'ahir i, aquest matí, ha passat per les instal·lacions del club per posar-se a punt de cara a Lisboa.

 

Anar al contingut