Àlex Granell
Àlex Granell marxa del Girona i provarà sort al futbol bolivià
Girona

Àlex Granell: "L'equip està molt preparat física i mentalment"

El capità del Girona parla de la fortalesa de l'equip abans d'afrontar el play-off d'ascens a Primera

Redacció Esport3Actualitzat

Després de setmanes d'incertesa, els play-offs d'ascens a Primera ja tenen data i hora per disputar-se. El Girona jugarà contra l'Almeria dijous que ve a partir de les 19.30. El capità gironí, Àlex Granell, ha volgut destacar la fortalesa de l'equip de cara a aquesta primera ronda. "L'equip està compromès i molt preparat física i mentalment", ha afirmat el jugador. En una entrevista emesa pel club, Granell també ha subratllat la dificultat d'afrontar el dia a dia sense "un objectiu ni una data pròxima on agafar-se".

"Portàvem moltes setmanes esperant saber quan podríem disputar allò que ens havíem guanyat sobre el terreny de joc. S'ha fet llarg i dur. Psicològicament s'ha fet difícil gestionar aquestes setmanes sense tenir un objectiu ni una data propera on agafar-se."

granell
Àlex Granell en un partit del Girona (@LaLiga)

El capità també ha tingut bones paraules per l'actuació de tots els membres de l'equip davant la situació viscuda.

"Em trec el barret amb la plantilla i el cos tècnic. Tots han seguit entrenant de manera excel·lent i molt professional tot i la complexitat de la situació."

 

El Girona es concentrarà a partir d'aquest dimarts al PGA Catalunya Resort, a Caldes de Malavella (Selva), per preparar el primer partit de les eliminatòries d'ascens a LaLiga contra l'Almeria.

Seguint les recomanacions de LaLiga per prevenir possibles contagis que podrien endarrerir, encara més, la disputa del playoff, el Girona, que té el seu centre d'operacions i la seva ciutat esportiva al PGA Catalunya Resort, se suma d'aquesta manera a l'Almeria, que aquest mateix diumenge ha iniciat una concentració que s'allargarà fins al final del play-off.

El primer partit es jugarà dijous que ve, 13 d'agost, a les 19:30 a Montilivi:

 

 

 

 

Anar al contingut