Espanyol

Abelardo: "Entre tots ho superarem i veurem un any més l'Espanyol a Primera"

El tècnic blanc-i-blau, confinat a Gijón, ha enviat un missatge agraint les felicitacions pel seu cinquantè aniversari i explicant com passa aquests dies a casa seva

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Ja fa un mes i una setmana que Abelardo dirigia l'últim entrenament amb l'Espanyol a Peralada. Ara es troba confinat a Gijón, on el tècnic blanc-i-blau ha celebrat el seu cinquantè aniversari. En motiu d'aquesta efemèride, Abelardo ha volgut agrair les felicitacions amb un vídeo des de casa seva en el qual, a més, ha explicat com passa aquests dies:

"Treballant molt, encara que no puguem entrenar-nos, reunint-me amb el cos tècnic, amb els jugadors i treballant amb entrenaments; a més de veure molt de futbol."

Abelardo rambé ha parlat del retorn del futbol:

"Intentant que tot això passi el més ràpid possible i puguem un altre cop tots, amb el vostre i el nostre alè, intentar sortir d'aquesta situació en aquests onze partits que queden. I estic convençut que ho aconseguirem."

El tècnic blanc-i-blau també ha volgut tenir un record per tots els aficionats afectats pel coronavirus, als quals aquests dies el club els està oferint el suport. Per acabar, un desig. Segurament, el que Abelardo ha demanat bufant les espelmes del seu pastís:

"Hi serem, veient tots junts l'Espanyol a Primera."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut