Panoràmic. Estiu iCat 2020

L'estiu arriba a iCat: tovalloles, terrasses i molta música

El magazín "Panoràmic" torna a sumar-se a la programació, i "Casa Babylon" i "Jazz Watusi" es reescriuen en versió "extended"

iCat acomiada avui la temporada regular i es prepara per afrontar el tram més calorós de l'estiu reformulant la seva graella. A partir del dilluns, 13 de juliol, "Els experts" i "Independents" es retiren d'escena (fins al setembre) i deixen pas al programa "Panoràmic" que condueix la periodista cultural Txell Bonet des de l'escenari del mateix nom al Parc de les Bateries de Montgat. Per aquest espai a l'aire lliure passaran convidats com l'escriptor Adrià Pujol, el director de càsting Pep Armengol, la detectiu Mercè Ferran, el dissenyador Alexis Díaz i l'escriptor i cantant de Sidonie, Marc Ros, entre d'altres; "Panoràmic" preveu també comptar amb les actuacions en directe de Lu Rois, Marialluïsa, Diamante Negro, Berta Sala i Carolina Alabau.

Per celebrar com cal el bon moment que viuen les músiques festives i urbanes, "Casa Babylon", l'espai que presenten Rubén Sierra i Marc Isern, amplia el seu format a dues hores que donaran altaveu a la legió de grups i solistes que omplen l'escena local; també Dani Nel·lo, al capdavant de "Jazz Watusi", estrena versió "extended".

Albert Puig, amb "Delicatessen", Lluís Gavaldà i "El celobert" i la "Pista de fusta" de Miqui Puig seguiran actius, així com les versions estiuenques del programa de música electrònica "Beats per minut", amb David Broc; el "Sona9" de Lluís Gendrau; l'espai de cinema "Memento" que comanda Josep M. Bunyol i l'imprevisible "Adolescents iCat" de Roger Carandell, Juliana Canet i companyia.

Massaviu i Le Nais posen la banda sonora als pròxims mesos amb "30ºC", lluminós tema de sabor tropical que iCat ha adoptat com la seva cançó de l'estiu

 

 

 

 

Anar al contingut