"Coronavirus, pandèmia global", el nou podcast temàtic de Catalunya Ràdio

"Coronavirus, pandèmia global", el nou podcast temàtic de Catalunya Ràdio

Els continguts més destacats de Catalunya Ràdio sobre la crisi de la Covid-19 en un sol lloc

Actualitzat

El coronavirus ha obligat a una aturada social i econòmica sense precedents. Frenar el contagi s'ha convertit en un objectiu comú per protegir els més vulnerables i evitar el col·lapse dels nostres hospitals. Són dies en què tot canvia molt de pressa i seguir l'actualitat pot resultar aclaparador. A Catalunya Ràdio t'ho volem posar fàcil amb "Coronavirus: pandèmia global", un podcast on trobaràs les opinions, els consells, els testimonis i les informacions més rellevants de la nostra antena.

El podcast està disponible a Apple Podcast, Spotify i Ivoox. Si fas servir una altra plataforma o aplicació, clica a la imatge per accedir a l'RSS i subscriure-t'hi.

 

Amb una selecció editorial d'aquells continguts imprescindibles, en aquest podcast trobaràs les opinions d'investigadors com Oriol Mitjà, Àlex Arenas o Antoni Trilla. També l'anàlisi econòmica de Xavier Sala-i-Martín i entrevistes als principals responsables polítics. No faltaran els testimonis d'aquells que viuen en primera persona els efectes i les conseqüències del coronavirus.

Aquest podcast s'afegeix a l'oferta de podcasts temàtics sobre economia, tecnologia, humor o política, entre molts altres. En aquest enllaç pots accedir al catàleg.

 

Catalunya Ràdio ha adaptat la seva graella per mantenir-vos al dia de tot allò que està passant. Des del confinament o amb serveis essencials, els nostres professionals treballen incansablement per respondre tots els vostres dubtes i per fer-vos companyia.

#Joemquedoacasa

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut