Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tot costa

Joan Fontserè: "Sense ingressos hem pogut aconseguir no pagar el cànon a l'organitzador de la F1"

Durada: 8 min
02/06/2020
La Fórmula 1 ha fet oficial un calendari de 8 curses, que començarà el 5 de juliol a Àustria. Joan Fontserè, director del Circuit de Barcelona-Catalunya, ens en dona més detalls. La cursa d'aquí serà a porta tancada i això permet al circuit estalviar-se un cànon de molts milions d'euros. Els espectadors que tenen entrades del GRAN PREMI D'ESPANYA poden optar pel reemborsament o la reserva per a curses de pròxims anys. Es podrà sol·licitar online a partir del dia 15.

L'F1 treballa per ampliar aquest calendari fins a un mínim de 15 curses fins al desembre, i no es descarta que a mesura que avanci l'any els espectadors puguin tornar als circuits. Es reduirà la presència de gent al pàdoc al mínim, amb testos abans de viatjar i durant l'esdeveniment, i aquests viatges haurien de ser xàrters. També passaran testos els treballadors locals. No hi haurà interacció entre els equips i a les activitats postcursa s'exigirà distanciament social


Pel que fa al calendari refet de MotoGP, s'està acabant de perfilar i no és segur que es pugui fer públic abans de la tercera setmana de juny. Per cert que demà, el Circuit de Catalunya torna a obrir les portes perquè puguin entrenar-s'hi pilots del mundial de motociclisme.

Àudios