El grup de veÏns reunits al carrer en ple estat d'alarma

Veïns d'un poble de Jaén se salten el confinament i fan una festa simulant una processó

L'Ajuntament de Beas de Segura ha obert una investigació després de rebre les imatges i ha recalcat que no reflecteix el comportament de la resta de veïns

Actualitzat

Un grup de més vint persones de Beas de Segura, a Jaén, han incomplert les estriccions de mobilitat i s'han reunit amb música a la via pública, simulant una processó i aplaudint al pas d'un vehicle amb ninots de personatges infantils al sostre.

Aquests veïns del barri de Vista Alegre han decidit saltar-se el confinament decretat després de l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus.

 

L'Ajuntament de Beas de Segura ha obert una investigació després de rebre les imatges que mostren a aquest un grup de veïns celebrant una festa en ple estat d'alarma.

En un comunicat, el consistori ha explicat que les imatges són "vergonyoses" i "lamenta profundament els fets, que no reflecteix gens el gran comportament de la resta de la població".

 

 

Així mateix, afegeix que en el moment en què es va detectar "el comportament incívic d'aquests veïns", la Policia Local es va presentar al lloc "a l'instant" i els van dissoldre.

Les imatges ja estan a disposició de les autoritats per al seu estudi i sanció, segons l'Ajuntament, que insisteix en el treball i esforç que estan fent per a la protecció del poble davant la Covid-19.

D'altra banda, la Policia Local de Torre del Campo, també a Jaén, ha identificat i ha denunciat dues persones de la localitat que van aparèixer en dos vídeos, una d'elles vestida de natzarè caminant pel carrer i una altra vestida de gitana ballant.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut