Un mort en caure amb el cotxe al canal d'Urgell a Puigverd de Lleida

Els Bombers han rescatat un gos a l'interior del vehicle, que ha sobreviscut a l'accident després de passar més de dues hores sota l'aigua

RedaccióActualitzat

Una persona ha mort en un accident de trànsit a l'LV-7022 a Puigverd de Lleida, al Segrià. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el vehicle que conduïa ha sortit de la via i ha caigut al canal d'Urgell.

L'accident ha passat de matinada, al quilòmetre 1,3 de l'LV-7022. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 4.29 h i ara investiguen els fets.

Amb aquesta víctima, són 64 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Tres aquest cap de setmana.

El gos sobreviu hores en una bossa d'aire

El cotxe ha caigut al canal i ha bolcat. Els Bombers hi han treballat amb set dotacions, inclosa la unitat subaqüàtica. En treure el cos del conductor, els equips de rescat han sentit un soroll, com un gemec d'animal.

 

 

Els bombers s'han adonat que a l'interior del cotxe hi havia un gos, que havia sobreviscut a l'accident. S'ha passat més de dues hores sota l'aigua, en una bombolla d'aire.

 

 

Els bombers l'han pogut rescatar amb vida.

 

 
ARXIVAT A:
Trànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut