El foc a la planta de residus de Sarrià de Ter (Ajuntament de Sarrià de Ter)
El foc a la planta de residus de Sarrià de Ter (Ajuntament de Sarrià de Ter)

40 veïns desallotjats per un incendi en una planta de residus a Sarrià de Ter

L'Ajuntament de Sarrià de Ter demana als veïns que tanquin les finestres per evitar que entri el fum de l'incendi a la planta Auladell a les cases

RedaccióActualitzat

Un incendi crema l'empresa Auladell de Sarrià de Ter. El foc que encara crema però que està estabilitzat, s'ha originat en una indústria de recollida i recuperació de residus i ha començat cap a dos quarts de vuit.

La gran columna de fum que ha provocat el foc ha obligat a desllotjat uns 40 veïns d'un bloc de pisos al carrer Gelida. La majoria passaran la nit a casa de familiars, excepte una familiar que ha estat reallotjada en un hotel.

L'incendi provoca una gran fumera, visible fins i tot des de poblacions de l'entorn, com Girona. Els serveis d'emergència han rebut més de 80 trucades alertant del foc i el fum. 

 

 

 

La planta té uns 2.500 metres quadrats i hi havia una gran quantitat de bales de paper. No hi ha hagut cap ferit. Una trentena de dotacions de bombers treballen per apagar el foc, que ja ha fet caure dues parets de la planta, situada a l'avinguda de França de la població.

 

L'Ajuntament de Sarrià de Ter ha demanat al veïns que tanquin les finestres per evitar que entri el fum a les cases. Demanen prudència, sobretot als barris de Pla de l'Horta i la Rasa.

 

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut