Efectius els cossos d'emergència de la recerca de l'excursionista desaparegut a la Vall de Boí
Efectius els cossos d'emergència de la recerca de l'excursionista desaparegut a la Vall de Boí (Bombers)

Trobat mort l'excursionista desaparegut des de dijous a la Vall de Boí

L'home de 28 anys tenia previst fer una ruta de quatre pics al Parc Natural d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

RedaccióActualitzat

Els Bombers de la Generalitat han trobat aquest dissabte al migdia el cos de l'excursionista que es buscava des de dijous a la Vall de Boí, al Parc Natural d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Segons les primeres informacions, la víctima, un home de 28 anys veí de Badalona, anava sol i tenia previst fer una ruta de quatre pics dins el parc. La família va alertar els serveis d'emergències en no tenir notícies seves.

Des de dijous, dues dotacions per terra i per aire amb l'helicòpter del Grup d'Actuacions Especials de Muntanya (GRAE) van fer una primera batuda per la ruta on es creia que podria haver passat l'excursionista. Ahir divendres, es va reprendre la recerca per tot el parc natural, sobretot entre Caldes de Boí i la zona de l'embassament de Cavallers.

A primera hora del matí d'aquest dissabte, s'ha reprès la recerca per la zona del Comaloforno, la Punta Passet i el pantà de Cavallers, amb 5 dotacions dels Bombers: dos vehicles, l'helicòpter, una unitat canina, Pompièrs d'Aran i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra de la unitat de muntanya.

Al voltant de les 12 del migdia s'ha localitzat el cos del veí de Badalona a la base de la punta Lequeutre sota el Comaloforno, al massís de Besiberri. Els Mossos d'Esquadra han obert la investigació.

Busquen un veí de Badalona de 28 anys desaparegut a la Vall de Boí
Dispositiu de recerca (Bombers)
ARXIVAT A:
BombersMossos d'Esquadra
Anar al contingut