Naya Rivera, al People's Choice Awards del 2014
Naya Rivera, al People's Choice Awards del 2014 (Reuters / Kevork Djansezian)

Troben el cos de l'actriu de "Glee" Naya Rivera en un llac de Califòrnia

L'intèrpret va desaparèixer la setmana passada quan va sortir a navegar amb el seu fill

Actualitzat

La policia ha confirmat la mort de l'actriu Naya Rivera, coneguda pel seu paper a la sèrie de televisió "Glee". Rivera va desaparèixer dimecres de la setmana passada, quan va sortir a navegar amb el seu fill. Aquest dilluns, s'ha localitzat un cos al llac Piru, que, unes hores més tard, les autoritats del comtat de Ventura, a Califòrnia, han confirmat que era el de l'actriu.

El cadàver s'ha trobat a prop de la superfície, sense armilla salvavides i es descarten indicis d'un acte criminal. Per "la ubicació on s'ha trobat, les característiques físiques, el vestuari i la condició física", s'ha conclòs que era el cos de Rivera. La hipòtesi principal és que l'actriu hauria mort en un accident.

 

 

Rivera, de 33 anys, va llogar una embarcació d'esbarjo amb el seu fill, de 4 anys, el dimecres a la tarda. Quan, després d'un temps, cap dels dos havia tornat, un vaixell va localitzar el nen sol adormit damunt l'embarcació amb una armilla salvavides. Les autoritats van indicar que el menor estava il·lès i els va explicar que va sortir a nedar amb la mare, que no portava salvavides i que no va tornar.

Durant cinc dies, diverses unitats han participat en una operació de rescat amb equips de busseig i drons.

 

Rivera, en el photocall de l'estrena de "Ressaca 3" (EFE / Paul Buck)

 

 

Les càmeres de seguretat del llac Piru, una reserva de 500 hectàrees, van enregistrar el moment en què Rivera i el seu fill van començar a navegar. El sergent Kevin Donoghue va detallar el cap de setmana que l'actriu "tenia experiència navegant en el llac".

Al llac Piru, que no és especialment perillós, s'hi permet la natació, tot i que hi ha hagut casos d'hipotèrmia si l'aigua està molt freda. El llac és al Bosc Nacional Los Padres, una popular zona recreativa a uns 90 quilòmetres de Los Angeles, freqüentada per molts visitants per navegar, practicar esports aquàtics o fer acampades.


Famosa pel seu paper de Santana López

Rivera es va convertir en una cara molt popular a la televisió arran del seu paper de Santana López a la sèrie "Glee", que va convertir-se en un autèntic fenomen. Rivera és la tercera protagonista de la sèrie que mor en pocs anys.

El 2013, Corey Monteith (Finn Hudson a la sèrie) va morir en un hotel de Vancouver a causa d'una sobredosi. El 2018, Mark Salling (Noah "Puck" a "Glee") es va suïcidar després d'un escàndol que el relacionava amb casos de pornografia infantil i violació.

ARXIVAT A:
ObituariTelevisió
Anar al contingut