Concentrats a Lleida en contra de l'enduriment del confinament (ACN/Laura Cortés)
Concentrats a Lleida en contra de l'enduriment del confinament (ACN/Laura Cortés)

Protesta a Lleida contra l'enduriment del confinament a la ciutat i al Baix Segre

Prop de 300 persones s'han concentrat, aquesta nit, davant la seu dels Serveis Territorials de Salut a Lleida per protestar contra l'enduriment del confinament

Redacció/ACNActualitzat

Unes 300 persones s'han concentrat al vespre a la plaça Ricard Vinyes de Lleida, poques hores després que el govern ha anunciat l'enduriment del confinament a la ciutat i al Baix Segre.

La convocatòria ha corregut a les xarxes socials. S'han concentrat davant la seu dels Serveis Territorials de Salut a Lleida. Tot i que no se sap qui ha convocat la concentració, entre els manifestants s'han pogut veure els representants de les principals associacions de comerciants de la ciutat. Amb les mesures anunciades per la Generalitat, els comerços no alimentaris només podran obrir amb cita prèvia.

Els manifestants han protestat per les noves mesures i han demanat la dimissió del president Torra i de l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo. S'han sentit crits de "Fora Torra", "Lleida no es toca" i "No al confinament".

 

 
 

La concentració ha durat aproximadament una hora. S'hi han vist cartells amb el lema "Doneu la cara" i "Les vostres mesures maten més que el virus".

La majoria de participants en la protesta portaven mascareta. Alguns han guardat les distàncies de seguretat, però d'altres, no.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut