Imatge de la terrassa Opium Barcelona (Font:@scadefog)
Barcelona

Ni mascareta, ni distància: polèmica per una festa a la discoteca Opium de Barcelona

La Guàrdia Urbana estudia sancionar diversos locals i des de la patronal de l'oci nocturn asseguren que es va respectar l'aforament i les normatives sanitàries

RedaccióActualitzat

Polèmica a la xarxa per una festa a la discoteca Opium de Barcelona amb la terrassa plena de gent sense respectar la distància física i sense mascaretes.

 

La festa estava anunciada al compte oficial d'Instagram de la discoteca.

 

 

L'Associació de veïns de la Barceloneta, a través d'un fil de Twitter, es refereix a la festa i reclama que les autoritats actuïn:

 

 

L'Ajuntament estudia possibles incompliments

Des de l'Ajuntament expliquen que s'han detectat incompliments a la zona tot el cap de setmana, no només a Opium. Asseguren que han parlat amb els responsables dels locals i els han dit que s'han de respectar les distàncies de seguretat, perquè en molts casos no s'estava fent.

Diuen que ho tenen tot documentat i que ara s'estudiaran els incompliments i si els han de sancionar, seguint la normativa de terrasses de la fase 1 de la desescalada.

Des de la patronal de l'oci nocturn asseguren que no es tracta de festes, i que en tots els casos es va respectar l'aforament i totes les normatives sanitàries.

Terrasses i desecalada

A la fase 1 es permet que obrin les terrasses amb un màxim de 10 persones per taula i amb una distància de 2 metres entre cada taula.

Segons les normes de la desescalada, els locals d'oci nocturn no podran obrir fins a la fase 3, segons el BOE.

ARXIVAT A:
Coronavirus Estat d'alarma
Anar al contingut