Façana de l'Hospital Josep Trueta

Mor el nen de 6 anys que es va ofegar a Roses amb un altre de 7, que també va morir

Els fets van passar a la platja de la Perola

RedaccióActualitzat

El nen de 6 anys que es va ofegar dilluns a la platja de la Perola de Roses no ho ha pogut superar i ha mort aquest dijous a la nit a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Un altre menor, de 7 anys, va morir dilluns mateix.

El telèfon 112 va rebre l'avís, a quarts de set de la tarda de dilluns, que hi havia dos infants que s'havien ofegat i estaven inconscients a la sorra. Van ser els mateixos pares dels nens, veïns de Figueres, que els van treure de l'aigua.

S'hi van traslladar quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el metge del CAP i dos helicòpters medicalitzats.

Segons fonts municipals, un cop els van treure de l'aigua els van practicar maniobres de reanimació durant una hora. Tots dos van ser traslladats a l'hospital amb helicòpter, on un va perdre la vida al cap de poques hores.

Platja de Roses

Aquesta platja no disposava de servei de socorrisme.

Ja són tres les morts aquest estiu a les platges catalanes. La primera víctima mortal va ser un home de 89 anys el 23 de juny, a la platja del Somorrostro de Barcelona.

Al maig, un noi de 20 anys també va morir ofegat. En aquest cas, nedava a la zona de la gorga dels Soldats, al riu Turonell, afluent del Fluvià, al seu pas per Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa.

Anar al contingut