"Harry Potter a casa", una nova web per alleujar el confinament
El Hogwarts Express i tots els símbols de Harry Potter tenen un nou espai virtual, "Harry Potter a casa"

"Harry Potter a casa", una nova web per alleujar el confinament

J.K. Rowling llança una plataforma amb activitats relacionades amb la popular saga del jove mag

Irene Vaqué ReigActualitzat

Les famílies confinades on hi hagi fans de Harry Potter estan d'enhorabona. L'autora de la saga, J.K. Rowling, ha llançat la plataforma "Harry Potter at Home" (Harry Potter a casa) amb l'esperança de donar un "toc de màgia" als dies d'aïllament pel coronavirus.

A la pàgina web, en anglès, s'ofereixen activitats, articules, concursos, trencaclosques i vídeos sobre les peripècies del nen mag i els seus amics Hermione Granger i Ron Weasley, i símbols de la saga d'aventures, des del Hogwarts Express, al Barret que Tria o l'Expecto Patronum.

També oferirà una newsletter setmanal, amb novetats, i l'opció d'escoltar l'audiollibre del primer volum de la saga, "Harry Potter i la pedra filosofal", en anglès, castellà, francès, italià, alemany i japonès. Aquest primer llibre també serà gratuït, fins a finals d'abril, com a ebook o audiollibre a les aplicacions Libby i Sora, en una vintena d'idiomes.

 

Les figures de Lego de Harry Potter i Ron Weasley, els companys d'aventures de l'Hermione Granger
Les figures de Lego de Harry Potter i Ron Weasley, els companys d'aventures de l'Hermione Granger (Pixabay/Piotr Zakrzewski)

 

A mes, l'escriptora britànica ha obert la llicència dels llibres i permet a mestres i professors que fan classes online gravar-se llegint passatges dels set llibres de Harry Potter als alumnes. Aquest permís serà vigent fins a finals de juliol, per a vídeos que es pengin en xarxes segures de les escoles o plataformes educatives.

J.K. Rowling ha anunciat el llançament de la plataforma en la segona setmana de confinament al Regne Unit:

"En aquests moments estranys, volem donar-te la benvinguda de retorn a Hogwarts, on trobaràs un refugi agradable per a tu, la teva família i les persones que cuides."


Els set llibres de l'aprenent de mag es van publicar entre el 1997 i el 2007, han venut més de 500 milions d'exemplars a tot el món i es van traslladar al cinema amb les pel·lícules protagonitzades per Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint.

 

 

ARXIVAT A:
LiteraturaMenorsEducació Coronavirus
Anar al contingut