Els Mossos investiguen l'accident d'helicòpter a l'Alt Urgell
Els Mossos investiguen l'accident d'helicòpter a l'Alt Urgell

Dos morts en un accident d'helicòpter a l'Alt Urgell

Es tracta dels dos ocupants de l'aparell, que eren a la zona fent tasques de manteniment de les línies elèctriques

Actualitzat

Dues persones han mort en estavellar-se un helicòpter a prop del paratge de Sant Marc, una zona boscosa del municipi de la Vansa i Fórnols, a l'Alt Urgell. Es tracta dels dos ocupants de l'aparell, que eren a la zona fent tasques de manteniment de les línies elèctriques.

 

Encara no se sap la identitat de les víctimes, però, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'helicòpter pertany a una companyia especialitzada en treballs aeris establerta a l'aeroport de la Seu d'Urgell.

Tot ha passat quan, per motius que es desconeixen, l'helicòpter s'ha estavellat a la muntanya i ha provocat un petit incendi forestal.

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les dotze del migdia. Un testimoni ha trucat alertant que havia vist caure l'helicòpter i que estava en flames. Més tard, s'ha confirmat la mort dels dos ocupants.

Els efectius dels GRAE, els primers d'arribar a la zona, han apagat les restes de l'aparell per evitar que l'incendi afectés més massa forestal.

Ara els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació de l'accident.

 

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat un helicòpter medicalitzat i una unitat terrestre del Sistema d'Emergències Mèdiques, tres mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat i set unitats dels Mossos d'Esquadra.

 

Anar al contingut