El coronavirus ha paralitzat el turisme

Balears i Canàries podrien rebre turistes estrangers a partir del 22 de juny

El govern espanyol vol avançar la tornada del turisme estranger que havia fixat per a l'1 de juliol

Actualitzat

El govern espanyol havia fixat l'1 de juliol per obrir les fronteres al turisme internacional. Però ara es planteja fer-ho gradualment abans, a partir del 22 de juny.

La prova pilot començaria per les illes Balears i les Canàries, que podrien rebre viatgers de l'àrea Schengen. D'aquesta manera es guanyaria un temps que el sector considera vital per no perdre atractiu davant altres països.

Ho ha dit al Congrés Reyes Maroto, ministra d'Indústria, Comerç i Turisme.  

"Estem treballant amb les Illes Canàries i les Balears per poder fer com més aviat millor corredors segurs i també estem valorant la implementació de possibles rutes segures amb tercers països sempre que es trobin en el mateix nivell epidemiològic i establint acords de reciprocitat."

A l'arribada, es farien controls de temperatura, qüestionaris i se'ls monitoritzaria mentre estiguin a l'estat, ha concretat la ministra.

De moment, Alemanya segueix recomanant no viatjar a Espanya.

Els que ja es poden moure per tot el país sense restriccions i viatjar a l'exterior són els italians. Itàlia ha obert les fronteres, però als aeroports no s'hi han vist gaires vols internacionals. El turisme internacional manté la prudència amb un dels països més castigats per la pandèmia.

 

ARXIVAT A:
TurismeCoronavirus
Anar al contingut