Coneixem en profunditat la cultura dominicana i la seva gran presència a Catalunya.
Tastem els plats típics de la gastronomia haitiana, que conviu amb la dominicana al Carib.
Ens apropem a la gastronomia d'Austràlia, l'illa més gran i el continent més petit de la Terra.
Tastem els productes més pròxims a Bulgària sobre la ceràmica tradicional del país.
Viatgem fins al Canadà a través de les receptes més dolces que representen el territori.
Mostrem contrastos a través de la truita de riu i de les postres més saboroses a l'estil canadenc.
Descobrim les influències de la gastronomia suïssa i la seva presència a Catalunya.
Descobrim com la xocolata i el formatge són ingredients claus en la gastronomia del país alpí.
Descobrim la riquesa cultural tunisiana i la seva presència a Barcelona.
Trobem els punts en comú entre la cultura gastronòmica ucraïnesa i la catalana.
Gaudim d'un bocí de la gastronomia i la cultura angleses al Priorat.
Mentre les celebrem, donem a conèixer les dues festes més importants del calendari escocès.
Ens delectem amb els plats més significatius de la gastronomia eslovaca.
Descobrim la riquesa cultural que ofereix Veneçuela.
Aprenem sobre la cultura criolla a Veneçuela i en provem algun plat típic.
Explorem la cultura i la gastronomia del país més llunyà per a nosaltres: Nova Zelanda.
Coneixem el Gran Dragón, el primer restaurant "exòtic" a la Barcelona de la postguerra.
Descobrim l'impacte de la restauració italiana a Barcelona.