Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Com es crea una influencer de cuina des de zero

Durada: 1 h 4 min
21/05/2023
Què és una influencer del menjar? Com han canviat la manera com mengem, les xarxes? Descobrim com treballa Ainhoa Aguirregoitia, coneguda com a Ainhoa Singular, que ha triomfat amb la seva cuina sense cuina, feta amb productes de molta qualitat i receptes molt senzilles. Francesc Xavier Medina, director de la Càtedra Unesco d'Alimentació, Cultura i Desenvolupament de la UOC, analitza com influeix Instagram en la nostra manera de cuinar i de menjar. Marc Casanovas i Oscar Teruelo, restaurador del Cèntric Gastro del Prat de Llobregat, reivindiquen la qualitat de la carxofa Prat (no carxofa del Prat), que perd terreny davant altres varietats, com la Green Queen, més resistents al canvi climàtic. Jordi Luque Sanz ens explica què és la cocteleria de mercat, i Clara Antúnez ens parla de dones que estan revolucionant el món del web. I acabem amb l'especialitat del restaurant Font Moixina, a Olot.

Àudios