Medvédev es classifica per a la final de Xangai
Tenis

Zverev - Medvédev, la final del Masters 1000 de Xangai

El rus ha guanyat el grec Stefanos Tsitsipas per 7-6 (5) i 7-5, en un intens partit; Zverev ha superat Berrettini en un partit més plàcid

El rus Daniïl Medvédev, quart del rànquing de l'ATP, ha guanyat el grec Stefanos Tsitsipas per 7-6 (5) i 7-5, en un intens partit en què tots dos tenistes ho han donat tot per aixecar el títol més important del continent asiàtic.

Tot i la derrota, Tsitsipas se'n va de Xangai amb l'assoliment d'haver-se classificat per a les finals ATP de Londres i d'haver-se imposat en quarts de final al número 1 del tenis mundial, Novak Djokovic.

Amb aquesta victòria, Medvédev en suma 58 des de principi d'any i es consolida com el tennista que més triomfs ha acumulat. Després d'ell hi ha Djokovic i Rafael Nadal, tots dos amb 48.

Zverev, l'altre finalista

El rus s'enfrontarà a la final a l'alemany Alexander Zverev que ha superat l'italià Matteo Berrettini en un partit més plàcid (6-3 i 6-4).

El sisè millor tennista del món no ha tingut problemes per fondre a l'italià, número 13 en el rànquing de l'ATP, i només ha necessitat 67 minuts i dos sets per desfer-se'n.

Aquesta era la tercera vegada que Berrettini i Zverev s'enfrontaven. Anteriorment havien jugat al Masters 1000 de Roma de 2018 (amb victòria per Zvérev) i també en el 2019, quan l'italià va aconseguir eliminar l'alemany en segona ronda.