Barça

Zubizarreta destaca la serenitat de Vilanova i diu que Roura es farà càrrec de l'equip

El president del Barça, Sandro Rosell, i el director esportiu, Andoni Zubizarreta, van comparèixer en roda de premsa per detallar la recaiguda de Tito Vilanova, entrenador del primer equip. Tots dos van coincidir a assenyalar que la prioritat és la recuperació de Vilanova i van demanar respecte i privacitat. En l'aspecte estrictament esportiu, Zubi va reclamar "normalitat" i va assegurar que Jordi Roura dirigirà l'equip a Valladolid.

Actualitzat
El president del Barça, Sandro Rosell, i el director esportiu, Andoni Zubizarreta, van comparèixer en roda de premsa per detallar la recaiguda de Tito Vilanova, entrenador del primer equip. Tots dos van coincidir a assenyalar que la prioritat és la recuperació de Vilanova i van demanar respecte i privacitat. En l'aspecte estrictament esportiu, Zubi va reclamar "normalitat" i va assegurar que Jordi Roura dirigirà l'equip a Valladolid.

Vilanova serà intervingut avui perquè se li ha reproduït un tumor en la glàndula paròtide del qual ja va ser operat fa una mica més d'un any i que el va fer passar per un procés semblant: una operació i tractament de radiologia i quimioteràpia. Durant l'absència de Vilanova, que podria tornar a treballar poc després de les festes de Nadal, el seu ajudant, Jordi Roura, tornarà a ser qui dirigirà l'equip. Roura ja va tenir aquesta oportunitat quan Vilanova va ser sancionat amb dos partits per l'expulsió de l'Osasuna-Barça.

Ara, Roura no només estarà a la banqueta, sinó que també s'haurà de fer càrrec del dia a dia del Barça en els entrenaments. Zubizarreta va subratllar que Roura "s'asseurà a la banqueta a Valladolid, però l'entrenador segueix sent en Tito". Zubizarreta va negar que el club s'hagi posat en contacte amb Pep Guardiola perquè agafi les regnes de l'equip.

"És molt fort, ho ha demostrat, i estem convençuts que tornarà a estar amb nosaltres aviat", va dir el president Rosell en una roda de premsa en què li van fer costat la plana major de la junta directiva i els quatre capitans de l'equip: Puyol, Xavi, Iniesta i Valdés. Rosell va relatar les seves sensacions després de reunir-se amb el tècnic, a qui va veure "fort, perquè és una persona amb una força mental enorme; i, sobretot, molt preocupat per la seva família, per veure com reaccionen els seus fills, la seva dona, els seus pares".

"Hauríem de ser més respectuosos amb les situacions humanes. S'han fet comentaris sense saber la situació real i el seu abast", va lamentar el president del Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut