Zoido critica els independentistes per haver situat a les llistes del 21D persones amb procediments judicials pendents (EFE)

Zoido respon a Guardiola: "assetjar" els no independentistes "és violència"

El ministre respon així a les declaracions de Pep Guardiola en què reivindicava el pacifisme del procés i dels líders independentistes

Redacció Actualitzat

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, assegura que "assetjar" els que no combreguen amb l'independentisme és "violència" i que intentar imposar un projecte excloent "no és democràtic".

Zoido ha fet aquestes manifestacions en resposta a les declaracions d'ahir de Pep Guardiola, l'entrenador del Manchester City, que es va referir a la situació política a Catalunya i va dir que és "una gran injustícia" que els comparin "amb ETA o amb la kale borroka".

El titular d'Interior ha deixat clar que no vol polemitzar amb Guardiola, però ha insistit que és violència "intentar pressionar jutges i fiscals" i "enfrontar-se amb la policia".

"Assetjar jutges, periodistes, policies i a tothom qui no combregui amb l'independentisme és violència."

El ministre també assegura que intentar "imposar un projecte excloent a la meitat de la població per la força no és democràtic".

Anar al contingut