Zlatan Ibrahimovic marca tants gols com falla en el debut de Lliga del PSG

El PSG comença la Lliga francesa amb un empat a 2 al camp de l'Stade de Reims. Zlatan Ibrahimovic va marcar els dos gols dels vigents campions de la seva Lliga , però també va fallar dues claríssimes ocasions.

Zlatan Ibrahimovic ha deixat mostres de la seva classe en la primera jornada de la Lliga francesa. El seu equip i actual campió, el París Saint-Germain, va començar la competició amb un empat a 2 en la seva visita a l'Stade de Reims. Els dos gols de l'equip parisenc van ser obra del davanter suec.

Ibrahimovic, però, també va mostrar la seva cara menys encertada. Amb 1 a 0 al marcador, i amb la porteria local buida, va xutar al pal. Gairebé en la següent jugada va simular un penal que l'àrbitre va xiular, però el porter Placidey va aturar el seu xut.

L'Stade de Reims es va animar després d'aquestes dues errades del rival i va capgirar el resultat abans del descans. Fins que en el minut 62 Placidey no va estar encertat en una centrada xut d'Ibrahimovic en la jugada que va establir l'empat definitiu.