Barcelona / Madrid

Zaragoza pregunta a Duran si comparteix que "CiU és una noia capaç d'anar-se'n al llit amb qui sigui"

El PSC ha presentat una campanya de mobilització per omplir el Sant Jordi en un acte en què José Zaragoza li ha preguntat a Duran Lleida si està d'acord amb les paraules sexistes pronunciades pel convergent Raúl Font. Des de Madrid, el president del govern i cap de llista del PSOE a les eleccions generals, José Luis Rodríguez Zapatero, s'ha compromès a garantir un educador per a infants de 0 a 3 anys a totes les empreses si un mínim de sis treballadors ho demanen. En un acte a la seu de la UGT a Madrid, Zapatero ha afirmat que si guanya la seva primera trucada serà per a sindicats i empresaris per firmar un nou compromís de diàleg social.

Actualitzat

Des de Catalunya, el PSC ha presentat un nou lema electoral per mobilitzar els ciutadans: "Si tu véns el 6 de març al Sant Jordi serem més". En l'acte de presentació, el secretari de campanya del partit, José Zaragoza ha afirmat que "serà un repte important per transmetre a la resta d'Espanya quina és la posició majoritària dels catalans".

Zaragoza també ha carregat contra les declaracions "masclistes" del convergent per Tarragona Raúl Font al diari "El Mundo", que ha afirmat que la federació nacionalista "és una noia capaç d'anar-se'n al llit amb qui sigui sempre que sigui bo per al conjunt de l'Estat" i li ha preguntat a Duran Lleida si hi està d'acord o si el farà rectificar.

José Luis Rodríguez Zapatero vol garantir el suport i el finançament del govern perquè les empreses amb més de sis treballadors que ho demanin puguin comptar amb un educador per a nens d'entre 0 i 3 anys. El cap de llista per Madrid del PSOE ha promès posar en marxa aquesta mesura si guanya les eleccions el 9 de març i ha afirmat que aspira a portar a terme un "gran projecte de concertació social" que sigui el que "tingui més contingut de tota la democràcia".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut