Madrid

Zaplana demana al govern que deixi de banda els matisos i aclareixi "si hi ha voluntat expressa d'acabar amb ETA"

El PP i el PSOE no avancen. El portaveu popular al Congrés, Eduardo Zaplana, ha traslladat al govern central, en la trobada mantinguda amb el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, que l'única via per treballar plegats en matèria antiterrorista és el Pacte Antiterrorista, i ha demanat al govern que posi fi als matisos i les dissimulacions i que aclareixi si hi ha voluntat expressa d'acabar amb ETA". A la roda de premsa posterior a la reunió amb Rubalcaba, el portaveu popular ha manifestat que "no hi ha hagut grans novetats ni aportacions substancials" i que ha traslladat al govern que l'únic important és que "s"acabi el diàleg i la negociació amb els terroristes".

Actualitzat
El portaveu popular al Congrés, Eduardo Zaplana, ha reiterat la "invitació permanent" al PSOE a tornar al Pacte Antiterrorista i ha convidat tots els partits a sumar-s'hi, ja que ho pot fer qui vulgui. Segons Zaplana, a més, si, des del Pacte, s'hi planteja algun canvi, el Partit Popular se'l plantejarà.

Zaplana també ha explicat que el Partit Popular negocia amb els convocants de la manifestació que es farà dissabte a Madrid conta el terrorisme amb la intenció de poder-s'hi sumar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut