Saragossa

Zapatero: "Mentre jo sigui president del govern espanyol no hi haurà transvasament de l'Ebre"

L'aigua continua sent un dels principals arguments electorals en la confrontació entre socialistes i populars. A Saragossa, on ahir el líder del PP, Mariano Rajoy, va mantenir viva la idea de fer el transvasament de l'Ebre, avui José Luis Rodríguez Zapatero l'ha descartat totalment.

Actualitzat
Davant més de 15.000 simpatitzants a la plaça de toros de Saragossa, el president espanyol ha apel·lat a una participació massiva el 9 de març i ha demanat el seu vot a tots aquells que creuen que "Espanya té un futur prometedor, que podem arribar a allò més alt com a país en progrés, benestar i polítiques socials". "Que trist ha de ser voler guanyar pensant que la gent no pugui anar a votar!", ha exclamat en resposta al PP, i s'ha preguntat què no farien els populars des del govern. Tot plegat per acabar garantint que ell mai de la vida canviarà els seus principis per un vot.

Des de Saragossa, José Luis Rodríguez Zapatero ha acusat Mariano Rajoy de no tenir coratge per explicar què farà amb el transvasament de l'Ebre i l'ha acusat de mentir en aquesta qüestió i prendre "per tontos els ciutadans". En aquest context, Zapatero ha assegurat que mentre ell sigui president del govern "no hi haurà transvasament de l'Ebre".

Mentrestant, la candidata del PSC, Carme Chacón, s'ha mostrat convençuda que "Lleida continuarà lliure del PP" en les eleccions i que continuarà sent una circumscripció sense diputats del partit conservador. La candidata socialista ha animat els ciutadans a demostrar a Mariano Rajoy, "sense insults ni males paraules", només amb vots, que "Catalunya existeix" i que no es deixarà "trepitjar el coll". Chacón ha assegurat que "l'única possibilitat de victòria del PP depèn del fet que la democràcia sigui feble", en al·lusió a l'estratègia dels populars de fomentar l'abstencionisme per arribar a La Moncloa. En aquest sentit, el president José Montilla ha fet una crida a convèncer els "indecisos" perquè la victòria socialista "no és segura. La seva fórmula passa per concentrar el vot al màxim i que els vots progressistes no se'n vagin cap a altres opcions més minoritàries.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut